ankkuri.jpg

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme hienosta kaudesta 2017. Tapaamme jälleen kesän kynnyksellä, huhtikuussa 2018.

yhteysalus.jpg

Yhteysalus kulkee Merisatamasta Liuskasaaren laituriin. Yhteysalus kulkee pääsääntöisesti tasatunnein, 20 yli ja 20 vaille. Tarkat aikataulut löydät laiturin infotaululta. Liuskasaareen pääsee myös Uunisaaren (yhteysalus) kautta aallonmurtajaa pitkin.

kokkivierailu.jpg

Legendaarisessa ravintola Nomassa työskennellyt nuoremman polven keittiötaituri, Toni Toivanen, toteuttaa suunnittelemansa menun 27. Ja 29.9. Liuskasaaressa, ravintola HSS Paviljongissa. 27-vuotias Korsosta lähtöisin oleva Toni Toivanen on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta jo kiertää maailmaa. Helsingissä ravintola Nokan kautta 2 tähden ravintola Chez Dominiqueen, Sveitsiin ja takaisin Helsinkiin. Ennen Kööpenhaminaan muuttoa Toni perusti hyvän ystävänsä, Eric Rädyn, kanssa Pop Up-ravintolan, Sanlådanin, Dominiquen vanhoihin tiloihin. Ravintola Nomassa kolmisen vuotta työskenneltyään matka jatkui taas kotimaahan. Hetken Helsingissä oltuaan veri veti maailmalle taas ja Toni lähti avaamaan ravintolaa New Yorkiin. Tonin menu on kalapainotteinen ja sisältää myös paljon kasviksia. Lihaa menulta ei löydä, sillä Tonin sydäntä lähellä on merenelävät ja kasvikset.
 
Tonin Toivasen menu

  • Snacks
  • Mushroom salad barigoule and roasted yeast
  • Zuccini, fresh hazelnuts and koji
  • Oysters, scallops and mussels
  • Grilled turbot, shrimp angelotti and champagne
  • Plum seeds, milk and sorel
  • Petit fours

65 euroa Menu tarjoillaan klo 19.00 alkaen kumpanakin päivänä, toivomme vieraiden olevan paikalla jo klo 18.30 ja lautta lähtee mantereelta klo 18.20.
Pöytävarauksen voi tehdä sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., netistä osoitteesta www.hsspaviljong.fi tai puhelimella numerosta 010 2740 740.

aukioloajat.jpg

HSS Paviljong on auki 30.9 asti.

ma – la 16.00 – 23.00, su 14.00 – 21.00. Lämpimästi Tervetuloa!
rapuja.jpg
Tule viettämään ikimuistoisia rapujuhlia tai muuten vaan maistelemaan saksiniekkoja. Rapukausi alkaa heinäkuun 21. päivä ja tarjolla on jokirapuja päivän hintaan. Tervetuloa!